Online Branding voor Cartamundi.

online rebranding, nieuwe huisstijl, art direction, dualtone, fotografie, Cartamundi.

Introductie

Cartamundi is wereldleider in de productie van spelkaarten en bordspelen maar ook een uiterst ervaren dienstenbedrijf. Wij bedachten een online rebranding-strategie die deze boodschap uitdraagt.

baseline, copywriting, animatie, nieuwe huisstijl, online rebranding, merkidentiteit, art direction.
online rebranding, merkidentiteit, nieuwe huisstijl, dualtone, fotografie, webdesign, visuele identiteit.

Sector

Zakelijk

Services

Fotografie, Corporate Video, Web Development, Webdesign, SEO, Storytelling, Copywriting, Huisstijl, Art Direction

Details

De nieuwe merkidentiteit is die van een multinational met vertrouwen in eigen kunnen. De rode curves van het bekende logo tonen de passie voor kaarten en bordspelen die het bedrijf en haar werknemers kenmerken.

merkidentiteit, visuele identiteit, huisstijl, nieuwe huisstijl, online rebranding, rebranding.
online rebranding, merkidentiteit, nieuwe huisstijl, huisstijl, rebranding, branding, online merkidentiteit.
online rebranding, huisstijl, nieuwe huisstijl, merkidentiteit, online rebranding, online merkidentiteit, user experience,
online rebranding, responsive website, webdesign, responsive webdesign, tablets, werkt op tablets, werkt op iPads, online rebranding.
responsive website, responsive webdesign, online rebranding, merkidentiteit, nieuwe huisstijl, web development

Cartamundi’s diverse diensten en producten komen volledig tot uiting in gedetailleerde long-reads. Bezoekers van de website krijgen via video en fotografie een beeld van het vakmanschap dat achter elk product schuilgaat.

In collaboration with:

speelkaarten, user experience, klantervaring, online rebranding, merkidentiteit huisstijl, nieuwe huisstijln fotografie
Cartamundi's nieuwe website op computer en smartphone, responsive webdesign, responsive web development, online rebranding, huisstijl.

Het wereldwijd actieve Cartamundi heeft een uiterst gevarieerd cliënteel en nood aan een even veelzijdige online aanwezigheid. Wij ontwikkelden de centrale website cartamundi.com en verschillende nationale websites die met vertaalde content lokale SEO-targets behalen.

responsive webdesign, responsive web development, mobiele website, website op smartphone, website op iPhone, huisstijl, online rebranding.

Meer informatie over dit project

“Cartamundi is meer dan een gevestigde waarde, we zijn de wereldleider in onze sector. Het was indrukwekkend om te zien hoe een jong bureau met vaste hand de leiding nam in het uitvoeren van onze mondiale communicatiestrategie. Fijne samenwerking!”

Marco Van Haaften - Cartamundi

Meer weten over dit project?

Jonas Winand @ We Make.

+32 476 64 80 40